
Funghi Mix Prosciutto
blat artizanal cu dospire lunga | sos rosii La Torrente | mozzarella fior di latte Sorrentina | prosciutto cotto 150g | mix ciuperci ( champignon sote, ghebe ) | ulei masline extravirgin | ulei masline cu trufe parmezan Grana Padano | ploaie de patrunjel proaspat (optional)
*datele includ aluatul până la ultima mușcătură :)
**gramajul e calculat înainte de cuptor
-NU există aditivi adăugați
Pe pat de mozzarella fior di latte se aseza feliile de Prosciutto Cotto provenienta Italia impreuna cu ciupercile Chiodini ( ghebe ) preparate după rețeta clasică din tradiția italiană de conservare a legumelor în ulei. Savoarea lor autentică este menținută deoarece sunt colectate și procesate în stare proaspătă, alaturi de sote-ul de Champignon confera o aroma bogata si persistenta blatului artizanal dospit lent. Te-a luat pofta? Da-ti voie!
Pret felie: 25 Lei
Gramaj: 300 g
Pret tava: 100 Lei
Gramaj: 1200 g (tava 40x30cm / 4 portii)
Valori nutritionale portie:
Valoare energetica: 2145.83 kcal / 8978.15 kJ; Grasimi: 78.87g; Acizi grasi saturati: 34.54g; Glucide: 235.18g; Zaharuri: 15.91g; Proteine: 118.13g; Sare: 16.18g
Valori nutritionale 100g:
Valoare energetica: 166.99 kcal / 698.68 kJ; Grasimi: 6.13g; Acizi grasi saturati: 2.68g; Glucide: 18.3g; Zaharuri: 1.23g; Proteine: 9.19g; Sare: 1.25g
Alergeni:
Cereale care conțin gluten și produse derivate, Lapte și produse derivate (inclusiv lactoza), Potentiali alergeni: Soia și produse derivate, Semințe de susan și produse derivate