
Funghi Mix
blat artizanal cu dospire lunga | sos rosii La Torrente | mozzarella fior di latte Sorrentina | mix ciuperci marinate in ulei ( champignon, ghebe, porcini ) | ulei masline cu trufe | fulgi de parmezan Grana Padano DOP | ploaie de patrunjel proaspat ( optional )
*datele includ aluatul până la ultima mușcătură :)
**gramajul e calculat înainte de cuptor
-NU există aditivi adăugați
Preparate după rețeta clasică, ciupercile Chiodini (ghebe) provin din tradiția italiană de conservare a legumelor în ulei. Savoarea lor autentică este menținută deoarece sunt colectate și procesate în stare proaspătă. Ideale pentru orice ocazie datorită versatilității lor, alaturi de sote-ul de Champignon si savoarea mozzarellei fior di latte produc o aroma bogata si persistenta blatului artizanal dospit lent stropit in faza finala cu ulei extravirgin de masline cu trufe.Te-a luat pofta? Da-ti voie!
Pret felie: 23 Lei
Gramaj: 290 g
Pret tava: 92 Lei
Gramaj: 1150 g (tava 40x30cm / 4 portii)
Valori nutritionale portie:
Valoare energetica: 1858.23 kcal / 7774.83 kJ; Grasimi: 60.75g; Acizi grasi saturati: 29.78g; Glucide: 234g; Zaharuri: 14.46g; Proteine: 88.29g; Sare: 13.18g
Valori nutritionale 100g:
Valoare energetica: 164.44 kcal / 688.03 kJ; Grasimi: 5.37g; Acizi grasi saturati: 2.63g;Glucide: 20.7g; Zaharuri: 1.27g; Proteine: 7.81g; Sare: 1.16g
Alergeni:
Cereale care conțin gluten și produse derivate, Lapte și produse derivate (inclusiv lactoza) Potentiali alergeni: Soia și produse derivate, Lapte și produse derivate (inclusiv lactoza), Semințe de susan și produse derivate