brocoletti e salsiccia

blat artizanal cu dospire lunga | provola affumicata dei monti | friarielli (lastari broccolli macerati in ulei masline) | carnati italienesti Salsiccia Nostrana | ulei de masline extravirgin nefiltrat | ploaie cu fulgi mari de Grana Padano

*datele includ aluatul până la ultima mușcătură :)
**gramajul e calculat înainte de cuptor
-NU există aditivi adăugați

O explozie de arome italiene care te va cuceri din prima! 🍕 Blatul artizanal, dospit lent pentru o textură perfectă, este încărcat cu friarielli fragede, salsiccia picantă și provola affumicata, care adaugă un gust subtil de fum. Fiecare ingredient se combină într-un dans de savoare intensă, care îți va transforma percepția despre pizza. Un adevărat festin pentru papilele tale! Daca te-a luat pofta, da-ti voie !

Pret felie: 28 Lei

Gramaj: 280g


Pret tava: 112 Lei

Gramaj: 1120g (tava 40x30cm / 4 portii)

Valori nutritionale portie:

Valoare energetica: 2529.73 kcal / 10584.39 kJ; Grasimi: 124.56g; Acizi grasi saturati: 52.84g; Glucide: 229.14g; Zaharuri: 9.76g; Proteine: 127.44g; Sare: 14.22g

Valori nutritionale 100g:

Valoare energetica: 223.86 kcal / 936.67 kJ; Grasimi: 11.02g; Acizi grasi saturati: 4.67g; Glucide: 20.27g; Zaharuri: 0.86g; Proteine: 11.27g; Sare: 1.25g

Alergeni:

Cereale care conțin gluten și produse derivate, Potentiali alergeni: Soia și produse derivate, Lapte și produse derivate (inclusiv lactoza), Semințe de susan și produse derivate

Incearca si ...

Margherita Bufala
Gramaj: 1090 g
92 lei
Marinara ansua
Gramaj: 1055 g
88 lei

Distribuie:

Transparenta calitatii

Descoperiți Hub-ul culinar la Băcania din Sandrama unde veți regăsi toate ingredientele folosite in procesul creativ.

Ridicare personala a comenzii

Optăm pentru ridicarea personală a comenzii pentru a asigura calitatea produsului final și pentru a oferi prețuri competitive, eliminând costurile suplimentare de livrarea.

Slow food

Promovăm conceptul de slow food, dedicându-ne atent și cu pasiune detaliilor din procesul de preparare, pentru a vă oferi o experiență culinară si vizuală de exceptie.